Subject:
Name:
Email:
Content:
Image Verification: Captcha ImageReload Image
   
 

Stefan Verhagen: Inschakelen en succes gegarandeerd!

Wauw, ik krijg alleen maar compliimentjes dat ik het zo goed heb georganiseerd, dat terwijl ik alleen met name Brapewo heb ingeschakeld.

Zijn geld dubbel en dwars waard, een beetje met muziek samenwerken doet wonderen.

20/03/18

Diakonessenhuis: Workshop 28 januari

Bedankt voor de leuke workshop Ivo namens ons allen. Je energie en spontaniteit waren aanstekelijk en tekenden de middag. Veel succes in de toekomst en we hopen dat je dit nog lang kan blijven doen!

 

01/02/18

N. Brons: Workshop was super leuk!

Ivo heeft echt een ontzettend leuke workshop gegeven op een door ons gekozen locatie. Iedereen vond het leuk en ook zeker de manier waarop ivo dit allemaal doet. Een echte aanrader!

26/01/18

Art Lobs: workshop 23 december

Beste Ivo, 

prachtige middag gehad met verbazingwekkend goed resultaat! Hoe tover je 50 houten klazen om in een samba band ? !

dank voor jouw enthousiasme.

09/01/18

22 personen: Familieweekend Oirschot

Beste Ivo,

Bedankt voor de geweldige middag. Iedereen van jong tot oud heeft ervan genoten. Eerst waren we nog wat onwennig, maar dat ging er snel vanaf. Je brengt de workshop ook op een superleuke manier. Enorm gelachen.

 

08/01/18

willemien: broers en zussen dag

hallo Ivo

We hebben met broers en zussen een workshop gehad onder begeleiding van jou. We hebben enorm genoten en gelachen en het was ons toch gelukt om aan het einde van de workshop samen een lied te spelen. Toppy, het is een aanrader voor iedereen.Smile

Ivo bedankt voor je vrolijkheid en enthousiasme we hebben het super naar onze zin gehad.

 

03/01/18

Marc Jacobs, gemeente Leudal: Workshop

Beste Ivo,

21 december hebben we jubileumactiviteiten gehouden met het personeel van gemeente Leudal. Er waren 3 onderdelen en de Braziliaanse Workshop van jou was erbij. Je kreeg 3 groepen van 50 personen in 2,5 uur. Wat was het fantastisch. Jouw enthousisasme en humor weet je perfect op de mensen over te brengen. Er werd heerlijk gedrumd en het ritme zat er mooi in. Echt een aanrader om te boeken, ook voor groepsbinding zeer raadzaam. De collega`s waren allemaal zeer te spreken over de workshop.

Succes en dank je wel !!

23/12/17

Nathalie Deenen: Workshop 18 december 2017

Beste Ivo,

Wat je aan de telefoon beloofd hebt heb je waar gemaakt! Wat een ontzettende energieboost op de maandagochtend! We hebben een superleuke workshop gehad. Jouw begeleiding was hierin ongekend! Kortom; zeker voor herhaling vatbaar! En zeker een aanrader voor iedereen. Bedankt! en wellicht tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,

Nathalie Deenen

20/12/17

De Bibliotheek Eindhoven: workshop percussie

Tijdens onze jaarlijkse personeelsavond met personeel en vrijwilligers van de bibliotheek Eindhoven hebben we een hele leuke en gezellige avond gehad. Gweldig dat je in een uur tijd met z'n allen zo'n leuk geluid kan produceren. Het was een energieke workshop! We hebben er met z'n allen van genoten. Bedankt Ivo voor je enthousiasme 

18/12/17

Christine van Tienhoven: Workshop percussie @ KT

Wat een leuke workshop en ervaring! Tijdens onze kerstborrel hebben wij Brapewo uitgenodigd om een workshop percussie spelen te geven net zoals een echt Braziliaanse band. Ivo verteld op een enthousiaste manier een stukje achtergrond van de instrumenten en daarna hoe we te werk gaan, erg duidelijk voor iedereen. Het was een leuke energieke workshop, een leuke ervaring met veel geluid:D

14/12/17

Carla Tielen: Percussie workshop na ALV Tourclub Mierlo

Afgelopen vrijdag hebben wij met ca 60-70 personen een super leuke workshop gehad onder de bezielende leiding van Ivo.

Het bleek dat we binnen anderhalf uur zelfs enkele uitstapjes uit het eerst aangeleerde ritme konden maken! Ik heb al vele leuke reacties gehad van andere leden die dit in een andere setting ook willen gaan organiseren!

Ivo,  hartstikke bedankt!

05/11/17

gemeente Eindhoven: workshop

Hoi Ivo,

Ook al ben je niet zo muzikaal en is je ritme gevoel onder ontwikkeld, Ivo weet er toch een succes volle groep van te maken. Tenminste dat gevoel krijg je wel!!!! Iedereen wordt "gegrepen" door zijn enthousiasme en slaat er fanatiek op los!! Succes verzekerd.

30/10/17

Menno van Goch: Percussie workshop

Zondag 9 juli hadden wij een fantastische gezellige middag met onze familie en vrienden. Als klap op de vuurpijl nog een buitenoptocht waar we zelfs applaud mochten ontvangen. Ivo doet het geweldig en dit is een absolute aanrader, dit zal ook een succes zijn voor bedrijfsuitjes. 

12/07/17

mechteld Noorlander: Personeelsdag 2017 Wellantcollege 06-06-2017

Ha die Ivo,

Voor de 2e keer mocht ik een workshop bij je volgen, wat ben je toch een topper. Dit keer had ik je geboekt voor een personeelsdag. Wat krijg jij iedereen er goed bij, zelfs de mensen die vooraf aan het mopperen waren deden goed mee en vonden het uiteindelijk ook een super leuke workshop! Wie weet tot een volgende keer weer! Groetjes mechteld

10/07/17

Jan Staal: percussieworkshop 29 juni 2017

Een heerlijke workshop! Aan je humor en enthousiasme, gecombineerd met kundig leiderschap, kan menig docent echt een puntje zuigen. Een aanrader voor iedereen - met of zonder ritmegevoel! Dank Ivo.Smile

03/07/17

SintLucas: Brapewo workshop percussie (10 pers)

Beste Ivo, 

We hebben een heel fijne workshop gehad. Je was een goede docent, met humor en vlotheid. En blijkbaar zijn wij met z'n tienen (toch een relatief kleine groep voor Braziliaanse percussie-begrippen) erin geslaagd om toch best veel te bereiken. We hebben er op het terras nog veel over doorgepraat en doorgenoten.

Heel erg bedankt! Misschien tot ziens.

Groeten Lilian van SintLucas  

03/07/17

Fam. Pastoors: Last minute workshop

Vanwege onverwachts slecht weer op familieweekend, Ivo benaderd voor een workshop. Snelle en vriendelijke communicatie en binnen een uur hadden we een workshop geboekt. 

De workshop zelf was erg leuk! Veel geleerd over de achtergrond van Braziliaans percussie en heerlijk zelf gespeeld. Ivo wist met veel humor onze kletsgrage familie enthousiast te krijgen en ook de kinderen er leuk bij te betrekken. Na de workshop is nog veel gelachen om alle "zinnetjes" die getrommeld moesten worden. Hier over gaat nog jaren gepraat worden.

Een groot succes dus! Bedankt! 

03/07/17

Sander: Percussie

Wederom een topworkshop. Mijn collega's van het Parktheater hebben zich verbaasd over hoe leuk ze het vonden, daar een enkeling sceptisch was over het idee. Het toppunt van de dag, werd het genoemd. Thanks Ivo.

28/06/17

Nicole van Leeuwen: Percussie Workshop tijdens familieweekend.

Wat een leuke workshop. We hebben allemaal volop genoten op de vroege zondagmorgen. Ivo bedankt !!!!

Wat een enthousiasme. Geweldig.

1 2 3 Samba !!!!!!

26/06/17

Sandra Conijn: Percussie workshop tijdens studiedag WBO

Ivo. je deed het fantastisch! We hebben enorm genoten en tranen met tuiten gelachen! Bedankt!

23/06/17

Neelie Meyer: Verassing 50 jarig verjaardagsfeest

Hi Ivo,

We kijken terug op een ontzettend gezellige avond. Het was een verrassing voor manlief.. Hij was dan ook zeer verbaasd bij het zien van een onbekende rode bus op de oprit..  Nog verbaasder was hij (en de andere gasten) bij het zien van de grote trommels die binnen werden gedragen. Vervolgens iedereen erg enthousiast aan de samba! We hebben allemaal genoten!! We waardeerden je professionaliteit, leiderschap en humor tijdens en rondom de workshop. Alleen maar positieve respons gekregen op deze avond vol energie en vrolijkheid. Ik kan het iedereen aanbevelen. Nogmaals dank!

Bedankt alvast, groet
Neelie Meijer

21/06/17

SUSA: Percussie workshop

Het was geweldig! Iedereen was in het begin wat onwennig: gaan we dit echt doen....? Maar na de eerste trommelslagen was geloof ik iedereen al om en hebben we enorm gelachen. Het enthousiasme van Ivo heeft daar zeker toe bijgedragen. Een echte aanrader!! 

20/06/17

Familiefeest: Workshop percussie

Ivo,

Dank je wel voor de gezellige, vrolijke workshop tijdens ons familiefeest. We hebben er allemaal erg van genoten!!!

Tot Samba!

14/06/17

Lonneke: Percussie workshop

He Ivo,

Het is inderdaad een geslaagde dag geweest voor ons. Wij hebben allemaal genoten van de workshop. 

We gaan je leuke filmpje vanmiddag tonen tijdens ons bureau-overleg. Dit om de afwezigen te laten zien en horen wat ze hebben gemist.

Jouw enthousiasme en manier van presenteren heeft ons personeelsuitje tot een zeer gezellige, leuke en swingend geheel gemaakt. Heel hartelijk dank hiervoor. Ik zal je zeker aanbevelen !!!  ..... Houdoe en tot Samba dan maar weer!!

13/06/17

Yvonne Reijbroek: Eenbesdag

We hebben enorm genoten van de workshops die je verzorgd hebt op de Eenbesdag 2017.

 Er hebben weer veel mensen genoten van het gezamenlijk muziek maken. Het blijft knap hoe dat in zo'n korte tijd lukt.

Chapeau.

gr. Yvonne Reijbroek

29/05/17

Guus: Studenten uit Eindhoven

Ivo!

Bedankt voor je vakmanschap, enthousiasme, geduld en muzikaal oor. Je hebt ons door de brakke ochtend heen geholpen met een opbouwende les in een braziliaanse samba. We waanden ons voor heel even op de copacobanana. Bedankt voor de wijze les, wij zijn gelukkig weer een stukje meer doof. 

Succes met de volgende lessen!

24/04/17

Viviane en Anita: Teambuilding STG P&S

Beste Ivo,

Het was weer fantastisch. De hele groep is met veel enthousiasme naar de volgende activiteit gegaan.  Het ritme, de samenhorigheid, de opbouw, de humor... het was er allemaal. Hiervoor HARTLIJK DANK

het stg-team persen en snijden

olv Viviane en Anita

 

 

24/04/17

Scouting Paulus Delft: workshop Braziliaanse percussie

Workshop gegeven door Ivo op onze jaarlijkse leidingactiviteit was TOP!, moriverend, actief en humorvol. Was heel leuk om met een diverse groepssamenstelling deze workshop  met elkaar te doen. Het was een verrassing maar iedereen vond het leuk. Had wat ons betreft half uurtje langer mogen duren. Kregen de smaak net te pakken en hadden helemaal nog geen zin om te stoppen. 

Volgende jaar gevorderden workshop... :-)

09/02/17

Wilhelmien Franken en Patricia Daas: Braziliaanse percussion workshop

Gisteren een fantastische middag gehad, omdat wij samen 100 jaar zijn geworden.
De workshop was een schot in de roos. Van jong tot oud...iedereen kon meedoen en was enthousiast. Een heerlijk 'doe'-feest.
We bevelen Brapewo van harte bij iedereen aan. Doe het goed...doe het SAMBA!!!

15/01/17

Willem Steijns: Oud en Nieuw vriendenweek

Als verrassing hebben we de workshop aangeboden aan onze 25 man sterke vriendengroep waarmee we jaarlijks een week rond Oud en Nieuw samen doorbrengen. Het was goed om te zien hoe iedereen, jong en oud, enthousiast meedeed en genoot. Dat was niet in het minst te danken aan de professionele, maar ook enthousiasmerende leiding van Ivo. Petje af voor je vakmanschap en humoristische leiding. We kijken er allemaal met plezier op terug.

04/01/17

Irma Rooyakkers: Workshop Braziliaanse percussie

Onze vriendengroep met kinderen en volwassenen in de leeftijd van 12 t/m 51 heeft een ontzettend leuke middag gehad! Iedereen erg enthousiast, zeker ook over de manier waarop je het bracht. Super!

Bedankt Ivo en misschien tot zien!

groetjes Irma en vrienden 

02/01/17

Walter Sonneveld: Workshop VMBO

Tijdens onze projectweek muziek heeft Ivo 5 enthousiaste workshops gegeven. Groepen van ongeveer 35 leerlingen die aan het eind van de workshop samen een swingende band vormden en allemaal hun bijdrage hebben geleverd. Petje af! Bedankt voor de gezellige dag.

22/12/16

Cecile Janssens: Percussie workshop

 

Beste Ivo,

Iedereen van Brocacef Logistiek heeft enorm genoten van je workshop Braziliaanse percussie. Je bent een inspirerende samba meester en weet op het goede moment de goede grap te maken.

Zeker een aanrader voor andere bedrijven!

22/12/16

Erik: Workshop Gezondheidscentrum De Roerdomp

Wij hebben Ivo laten komen voor ons gezondheidscentrum.

Dit heeft Ivo fantastisch gedaan! Met veel humor en hij weet mensen te motiveren om plezier met elkaar te maken. Er was en leuke dynamiek wat al snel leiden tot een redelijk goed muzikaal resultaat. Met Ivo bent u verzekerd van een leuke muzieksessie met veel humor.

Erik Roels

20/12/16

Marianne Hannes: Flam&Co Oteppe

Aangekondigd als verrassing voor een groep van 105 mensen die deelnamen aan een feestweekend voor het 30-jarig bestaan van Flam&Co en of het een VERRASSING was.
Ongelooflijk dat we uiteindelijk met 90 mensen samen een ritme hebben kunnen spelen, er werd veel gelachen en het gevoel van SAMEN spelen was super.
  Ikzelf droom hier al jaren van en het was niet te vatten in woorden.
 

BEDANKT IVO NAMENS MIJZELF EN DE HELE GROEP VAN FLAM EN CO.


14/11/16

greta gyselinck: Oteppe 2016 - Flam & Co.

Zeer knappe workshop gehad met een superenthousiaste leraar.  Was genieten!!!

13/11/16

Familie Spruit: ASR nederland

Gisteravond genoten van je enthousiaste workshop Ivo. Het heeft het jubileumfeest van Wim een extra vrolijk tintje gegeven. Bedankt en wie weet zien we je nog voor een derde keer terug.

02/11/16

Strieper kapelleke: Braziliaanse percussie workshop

Wat hebben we genoten van de workshop.Ivo bracht het erg leuk.Het oefenen van de persoonlijke ritmes was zo een makkieLaughing.

Dank je wel Ivo.

Ik zie je zeker ergens terug als ik weer een fesstje moet organiseren.Ik denk dat dit overal bij wat voor groep ook aan zal slaan.

22/10/16

Liesbeth: Braziliaanse percussie workshop

Beste Ivo,

Wat hebben we genoten afgelopen vrijdag tijdens de workshop. Mijn collega's waren niet op de hoogte van wat we gingen doen. Maar jij bent in staat om vanaf het eerste moment orde in de chaos te scheppen en er een hele leuke avond van te maken. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien. Bedankt voor je enthousiasme !

Ik kom zeker nog eens terug met een andere groep.

Liesbeth

 Namens iedereen bedankt.

 

19/10/16

Annemieke Trella: workshops tijdens activiteitenweek op school

Je hebt met de klas voor een spectaculaire binnenkomst gezorgd voor ons publiek bij onze afsluitende avondshow.

Klasse!

30/09/16

Freek van der Heijden: Workshop

Ivo, je hebt het weer voor elkaar gekregen om een groep enthousiast te krijgen voor Braziliaanse percussie. Door een break in te vullen met een bekend lied van ons koor kreeg het geheel een eigen kleur. Je inspirerende en humoristische manier van leiding geven aan de groep bracht bij iedereen het adrenalineniveau op een hoop peil! Het was een mooie afsluiting van het vierde lustrum van ons koor L'Esprit.

Nogmaals hartelijk dank en muzikale groeten

Freek

29/09/16

René van Holsteijn: Braziliaande percussie

Beste Ivo,

Je hebt een behoorlijk a-muzikale familie op een geweldige manier tot een Braziliaans orkest omgevormd. En iedereen genoot ervan!

Het was een fantastische familie-ervaring.

Bedankt!

Groet,

René

26/09/16

Erwin Santegoets: Braziliaanse percussie workshop

Beste Ivo,

Bedankt voor je enthousiaste bijdrage aan onze famiiedag. De workshop en jouw overgave om iedereen er op een leuke en soms humoristische, maar zeker effectieve manier bij te betrekken, heeft onze dag tot een succes gemaakt.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet

Erwin Santegoets

24/09/16

Maartje Franssen: Workshop

Ivo je was weer fantastisch! 

25/08/16

Rene Rogaar: Workshop

Beste Ivo, 

Bedankt voor de geweldige inspirerende en leuke workshop. Het heeft een grote bijdrage aan het thema transformatie gebracht voor ons, door er op deze manier, onder jouw bezielende leiding, eens naar te kijken.

Hopelijk tot snel.

Gr. Rene Rogaar (Ricoh Europe BV)

06/07/16

Antoine de Groot: Teambuilding

Beste Ivo,

Hartelijk dank voor je enorm inspirerende teambuilding percussie workshop van afgelopen week. Ik weet zeker dat dit heeft bijgedragen aan de samenwerking tussen onze afdelingen.
Vooral het stuk over het geven en ontvangen van Feedback...phoei...sterk hoor!

Groet, Antoine. 

02/06/16

Jolanda: Geslaagde middag

Ivo,

Dank je wel voor de geslaagde middag. Prima afsluiting van carnavalsseizoen met de vrijwilligers uit de verschillende commissies van cv De Muuzevangers. Onverwachte talenten ontdekt, veel gelachen en onder jouw bezielende leiding in 90 minuten een swingende samba laten horen. Een absolute aanrader!

 

09/03/16

Ilona: Braziliaanse percussie workshop

Heel erg bedankt voor de leuke workshop.

De deelnemers kwamen met een lach op het gezicht terug, het grootst mogelijke compliment.

graag tot een volgende keer

Groetjes!

02/11/15

Suzan Dubbelman: Percussie workshop / DJ met live percussie

He Ivo, Nog eens bedankt voor de leuke percussie workshop afgelopen zaterdag. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen hierop, tijdens de avond al en vandaag op kantoor gaat het gewoon door. 

Niemand wist wat we gingen doen, het was echt een verrassing. 
Wat huiverige gezichten vooraf natuurlijk maar iedereen vond het steeds leuker en deed steeds fanatieker mee. Dat lag vooral aan jouw enthousiaste leiding. Knap hoor, met zo'n grote groep van ruim 90 mensen! Petje af! Je hield ze goed bij de les, maar niet te strikt, je had een interessant verhaal erbij wat serieus was maar ook met de nodige humor en aan het einde van de workshop kregen we er een mooie basis melodie uit, inclusief een break 1 en een break 2. Allemaal een sticker verdiend, hahaha! Ik vond het heel goed klinken en de sfeer was super.

Ook je percussieoptreden later op de avond samen met de DJ vond ik erg goed. De percussie voegde ook echt wat toe aan de nummers die jullie hiervoor hadden uitgekozen. Zeker een aanrader!

Bedankt en als ik weer een leuk evenement heb bel ik je.

Groeten Suzan namens Makita

16/12/14

Arnold Verhoeven: Percussie workshop

Beste Ivo,

We hebben genoten van je workshop. Helemaal geweldig hoe jij de groep betrokken houd bij het gebeuren.

En natuurlijk verbazend dat het je is gelukt om mete onze groep een echt volledig nummer te drummen.

Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer.

16/12/14

Danielle van Barneveld: Percussieworkshop

Beste Ivo, 

Hierbij wil ik je namens ons team ontzettend bedanken voor de zeer geslaagde percussieworkshop. Veel humor en enthousiasme. Iedereen heeft ontzettend genoten!! Nogmaals veel dank en wellicht tot ziens! 

Hartelijke groet, Danielle van Barneveld

02/11/14

Maurice Schalks: Goed bezig maatje!

Hey Ivo,

Ziet er goed uit, je website en zie regelmatig mooi actiefoto's voorbij komen op Facebook. Goed man!! Ga zo door.

Spreek je wellicht nog eens!
Groeten,

Maurice

12/06/14

Karel schooten: Percussieworkshop

Beste Ivo,

Erg bedankt voor de leuke drumsessie die je bij ons hebt gegeven als start van ons nieuwe jaar!
Als we de rest van het jaar ook zo kunnen knallen dan wordt dit een fantastich jaar.

09/01/14

Evelien De Geip: Trommelworkshop

Beste,

We hebben enorm genoten van je workshop trommelen deze middag. Er leuk en vooral humorvol.

En natuurlijk verbazingwekkend hoe snel je met de groep resultaat bereikt.

Dank je voor een geweldige middag!

02/10/13

Margo Huijbers: donderdag 27 juni 2013

Hallo Ivo,

Hierbij wil ik je namens ons team,college onderwijs en kinderopvang van ROC TERaa bedanken voor de zeer geslaagde Braziliaanse percussie workshop van afgelopen donderdag 27 juni. Wat een  passie,enthousiasme en energie. Zo snel met ons team een mooi muziekstuk maken,TOPPIE!

Heel erg bedankt.

Margo Huijbers en Laila Hendriks

01/07/13

Evelien de Ridder: workshop

Beste Ivo,

Via deze weg wil ik je bedanken voor de fantastische workshop die je voor ons team hebtverzorgd.
De dag nadat wee weer allemaal op de werkplek aanwezig waren hebben we verschilende dingen meteen in de praktijk uitgeprobeerd en echt!!!! Het werkt!!!!

Groeten Evelien

05/06/13

Martin en Janneke Baan: Workshop Rijssen

Beste Ivo,

Tjonge jonge, wat hebben wij genoten van jouw en van onszelf in een band. De reacties van de gasten waren geweldig! Dit hadden ze niet verwacht.Iedereen die we de afgelopen week hebben gesproken, heeft het over jouw workshop. Je was de juiste persoon op de juiste plaats.

Wie weet zien we elkaar in de toekomst ooit nog eens. Dus wij zeggen, tot ziens en nogmaals bedankt dat je het voor ons en onze gasten tot een gezellige middag hebt gemaakt.

Groeten, Martin en Janneke Baan

23/05/13

laurens janssen: Braziliaanse Percussie

Vandaag Ivo op het Van Maerlantlyceum in Eindhoven ontvangen die een geweldige workshop neergezet heeft. Hij heeft de leerlingen uitstekend begeleid met een workshop Braziliaanse percussie en uiteindelijk voor een spetterend optreden gezorgd.

Hopelijk tot volgend jaar!

Laurens Janssen

26/04/13

Juridische Hogeschool Avans-Fontys: Workshop

23 april 2013 een toffe workschop gehad met de samba en Braziliaanse percussie. Dat samenbrengen en genieten van jullie en van de 90 medewerkers van de Juridische Hogeschool was geweldig. Wat een enthousiasme en energie!

Chapeau !
 

24/04/13

Peter van de Laar: Stichtingsdag 2 april SSONML

Beste Ivo,

Onze stichtingsdag stond in het teken van "Passie, Uitdaging en Samenwerking". Zowel in de Samba dansworkshop als in de Braziliaanse percussie workshop werd dit buitengewoon goed door jullie vertaald. Absoluut hoogtepunt waren de laatste 15 minuten, waarbij beide workshops bij elkaar kwamen. Fantastisch om een groep van zo'n 100 mensen te zien samenwerken met buitengewoon veel passie en plezier! Complimenten en dank daarvoor voor jou en je dansleidster.

Ga zo door. TOP!

Peter

08/04/13

Pascal: workshop

Beste Ivo,

In een woord geweldig!!!!!! Wat een belevenis met zoveel mensen en dan toch een fantastisch nummer gemaakt.

Samba swingt de pan uit.
Ik hoop dat de volgende workshop in maart ook weer zo gezellig wordt.

Groetjes Pascal

21/02/13

Menken van den Assem: Bedrijfsuitje

Hallo Ivo,

Hierbij willen wij je enorm bedanken voor de zeer geslaagde Braziliaanse percussie workshop die je ons afgelopen vrijdag 23 november hebt gegeven. Het is een lekker losse, leuke en muzikale workshop met veel humor. Alle collega's vonden het erg leuk en we hebben enorm gelachen! Nogmaals hartelijk dank namens iedereen van Menken van den Assem.

Marina Lips

28/11/12

Sjaak de Jong: Teambuilding

Beste Brapewo,

Hierbij even een bedankje voor jullie fantastiche activiteit tijdens onze jaarlijkse team dag.

23/11/12

Belinda: Percussie workshop

Beste Ivo,

Wij hebben enorm genoten van je teambuilding die je ons afgelopen week hebt gegeven. We hebben echt nieuwe inzichten gekregen in het woord samenwerken en zullen dit zeker nog gaan gebruiken tijdens onze nieuwe samenwerking met al onze nieuwe collega's.

12/11/12

Marc Maas: Bedankt!

Hoi Ivo,

Bedankt voor de geweldige percussie workshop vandaag in 't Brandpunt!

Prachtig hoe we zó snel met zo'n grote groep een nummer konden spelen. Daarbij een goede leiding met veel humor!

Bedankt!

09/09/12

Robert: Samba workshop

Goedemiddag Brapewo,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie fantastische workshop. het heeft me echt verbaast hoe snel er voor wordt gezorgd dat we met de groep een nummer konden spelen.
En de manier waarop de workshop leider (Ivo) de groep onder controle had én daarbij er ook nog een voor zorgde dat er veel gelachen kon worden.... Petje af hoor.

 

Wij gaan jullie zeker nog een keer boeken voor een van onze andere afdelingen.

 

23/08/12

Marcel en Mirjam: Samba!

Dag Ivo,

Dankzij jou (en het mooie weer hielp een beetje mee) hadden wij een gezellig en swingend tuin- en straatfeestje afgelopen zaterdag. Heel bijzonder hoe jij in no-time 60 mensen van 6 tot ruim 60-plus aan het 'hupje' krijgt!

Heel erg bedankt! M&M

20/06/12

Debbie: percussie workshop

Hoi Brapewo,
Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor het verzorgen van de fantastische workshop tijdens ons personeelsfeest.
Zoals jullie er voor zorgen dat iedereen snel de stukjes op de trommels onder de knie heeft is echt niet te geloven.

Heel erg bedankt!

30/05/12

Angelien: Braziliaans trommelen

Beste Brapewo,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de spetterende workshop die jullie op ons personeelsfeest van afgelopen vrijdag hebben gegeven.
Zo snel met zo veel mensen en dan toch nog een mooi muziekstuk maken. Petje af.

Dank jullie wel!

15/04/12

popkoor ReMix: Ivo het was super!

Hoi Ivo

Vorige week hebben wij tijdens een weekendje weg met ons koortje ReMix uit De Rijp van jouw talenten mogen proeven.

Een braziliaanse percussie workshop, die voor ons Noord Hollandse dames als een tropische verrassing in de oren klonk.

Dan begin je met niks, het uitkiezen van de instrumenten en daarna verschillende ritme's oefenen. Wij wilde graag aan de slag met de syncoop. Nou, die hebben we fijn geoefend!

Speciaal voor ons een stukje zang ertussen door gedaan en ons feestje was compleet.

Wij hebben dus een leuke, leerzame en ook wel humor volle workshop gehad en genoten.

Ivo dank je wel en wie weet tot ziens!

Namens ReMix - De Rijp

www.popkoor-remix.nl

Pascal Groot

01/04/12

Margreet: Combinatie workshop

Beste percussie workshop leiders,

Via deze weg wil ik u hartelijk danken voor de unieke ervaring die u ons heeft laten meemaken tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. We kunnen het jaar zeker met susces beginnen nu!

15/01/12

Karin: vrijgezellendag

Hallo allemaal,

De percussie workshop is erg leuk om te doen. Veel gezelligheid en plezier. Wat je in korte tijd kunt leren.

Heel verrassend.

Ivo bedankt. Je bent een leuke en lieve leermeester.

Gr. Karin

09/01/12

Ruut en Trees Daalder: FANTASTISCH: EEN AANRADER

Beste Ivo,

We hebben enorm genoten van je geweldige workshop die je hebt gegeven t.g.v. Ruut's 60ste verjaardag. Je betrokkenheid met iedereen, je grapjes en natuurlijk je talent hebben deze middag tot een groot succes gemaakt. Ook de vele reacties van de gasten nadien waren geweldig. Een fantastische dag om met een grote glimlach aan terug te denken.

12/12/11

Ramon: Percussie Workshop

Beste Ivo,

Wij zijn als organisatie zeer enthousiast over je aanpak bij de percussie workshop. De aansluiting naar de rest van de dag was bijzonder goed. Mensen hebben kunnen ervaren dat luisteren en voelen in de muziek essentieel is voor een goede harmonie. Dit is feitelijk in het werk niet anders. Opvallend is ook dat jij het team strak aanstuurt en dat zij instaat zijn om te excelleren. Ook dat is een mooi inzicht.

Wij danken je hartelijk voor de bijzondere ochtend.

NUON Warmte

 

18/10/11

Annelies van Haarlem: Geweldig leuk

Ivo, ik heb het als zeer prettig ervaren je te mogen helpen bij de Tommelworkshop op Severinus. Ik hoop bij de volgende workshop weer aanwezig te zijn hoor om er samen met de bewoners iets moois van te maken. En wat zijn ze af en toe "Ad Rem" he......

Fijne feestdagen

groet Annelies

 

05/12/11

Petra: Steigerwerk Molenschot

Beste Ivo,

Heel erg bedankt voor de swingende workshop die je bij ons in Molenschot gegeven hebt. Gelukkig heeft de gerestaureerde kerk (onze locatie ) alles goed doorstaan. We hebben allemaal heel veel gelachen tijdens de workshop en vonden het ook nog heel goed klinken aan het einde.

Een aanrader !!

 

30/11/11

Els: trommel en dans combinatie workshop

Beste ivo,

Graag wil ik je hartelijk danken voor de super workshops die jullie verzorgd hebben voor ons. het zal moeilijk worden om dit op ons personeelsfeest van volgend jaar te evenaren.
Bedankt!!!

02/11/11

Coby van Diest: Mevrouw

Ha Ivo!

Bij deze laat ik je weten dat iedereen erg enthousiast was afgelopen zaterdag!

Persoonlijk heb ik genoten van jouw "optreden, de samba en ook van alle blije, ontspannen mensen om me heen!

"

18/10/11

Kees: Optreden Zeddam

Beste Ivo,

Wat een geweldig optreden tijdens ons personeelsfeest afgelopen zaterdag. Na de workshop optreden voor al onze partners was een heel goed idee van je.
Volgend jaar gaan we verder waar we dit jaar zijn opgehouden!!!

21/09/11

Sander v.d. Zande: Percussie workshop

Hallo Brapewo,
Via deze weg wil ik julie nogmaals hartelijk danken voor het verzorgen van de workshop tijdens onze teambuilding.

Jullie hebben er voor gezord dat de workshop mooi aansloot op onze thema's van de dag.

23/09/11

Marco: Workshop trommelen

Beste Ivo,

Hartelijk dank voor de geweldige workshop. Je hebt hem goed laten aansluiten op het thema van ons trainingsweekend.

20/08/11

Adrie: Lessen

Beste Ivo,

Super om van een gemotiveerde gast samba lessen te krijgen. Jou enthousiasme en beleving zijn voor onze band tekenen dat wij het met jou nog ver gaan schoppen.

Grtz, Adrie

Bando Di Ritmo

11/08/11

carolien sandkuijl: Keibedankt!

Hoi Ivo

Bij deze onze complimenten voor de wijze waarop jij dit jaar voor de bewoners van Severinus workshops en cursussen hebt gegeven! Zowel voor mensen met een lichte verstandelijke beperking als voor de deelnemers met een ernstige verstandelijke beperking waren het geweldige bijeenkomsten. Elke bewoner heeft erg genoten op eigen wijze. We zien je  dan ook graag weer verschijnen in ons nieuwe cursusseizoen! Groetjes Carolien Sandkuijl en namens alle deelnemers aan de cursussen Brziliaans trommelen actief en belevingsgericht: Ga zo door!!!!!!

30/05/11

marcel jansen: tovertrommel

Wij genieten nog steeds na van die fantastische opzwepende ritmes die wij uit onze trommels toverden.

01/05/11

Eva en Michiel: Workshop

Hoi Brapewo,

Hartelijk dank dat je op onze bruiloft de workshop hebt verzorgt.
Onze bruid kon wel dansen zeg....

Wel leuk dat je voor iedereen een instrument bij had en dat zels mijn oma mee kon doen.
Nogmaals bedankt en binnen kort kun je weer een aanvraag verwachten voor onze zaak.

Groetjes Eva

29/04/11

Eva en Pieter: Vrienden club

Hoi brapewo, Via deze weg willen wij jullie nog een keer bendanken voor het geven van jullie workshop trommelen tijdens ons vrienden weekend. We vonden het erg gezellig. Pieter is nog een paar dagen zoet geweest met de spierpijn.....

Kei bedankt!!!!

10/04/11

Renate: Combi

Beste Brapewo, wat hebben wij onzettend gelachen afgelopen weekend. De workshop die jij voor ons verzorgde was echt kei leuk. Met 70 personen en dan nog een nummer kunnen spelen binnen 90 minuten, dat had ik echt niet gedacht. Je geeft de workshops ook echt leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

05/04/11

Erwin: Berichtje

Beste Ivo,

De manier waarop jij de wokshop hebt verzorgt voor onze medewerkers was fantastisch. Het waren een paar kei gezellige uren. Ook de complimenten aa nde kok nog voor het lekkere eten van het walking diner.

Ga zo door.

23/03/11

Debbie v.d. Broek: Hartelijk dank

Beste Ivo,

Via deze weg wil ik je hartelijk danken voor de geweldige workshop die jij voor ons hebt verzorgt tijdens onze jaarlijkse cursusdag.

13/03/11

Barend: Hartelijk dank

Hoi Brapewo,

Via deze weg wil ik je bedanken voor het organiseren van onze personeels avond. De workshop trommelen was geweldig en het optreden van de samba band was een mooie afsluiter van de avond.

Nogmaals hartelijk dank!!

11/03/11

Bianca: Bedrijfsfeest

Hoi Brapewo,

Onzettend bedankt dat jullie tijdens ons bedrijfsuitje onze overgang van het diner naar het feest zo ontzettend gezellig hebben verzorgt.

Wat hebben we gelachen om onze solo's. Hartstikke bedankt!!!

02/03/11

Nicole: Workshop

Beste ivo,
Wat een onzeteende leuke workshops geef jij. Tijdens onze teamdag waren er veel activiteiten geregeld voor ons bedrijf maar de afsluiting van jou voor heel de groep was echt het aller leukste.
Dat we met deze groep toch nog een nummer onder de knie kregen, daar was ik echt verbaasd over. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt!!!!!!

22/02/11

Hans: Bedankt

Hoi Brapewo,
In een woord geweldig. we hebben de combi workshop gevolgd met een groep van 73 personen. Dat jullie ons allemaal aan het dansen en trommelen gekregen hebben hadden we echt niet verwacht. Een heel leuk idee en ik kan het iedereen aanraden.
Bedankt voor de leuke afsluiting.

02/02/11

Eric: Teamdag

Hoi Ivo,

We hebben echt ontzettend genoten van de workshop.
Wat een verademing na een hele dag vegaderen.
Ik ga zeker nog een keer een workshop van jullie boeken voor ons familie feest.
De beste wensen nog!!!

13/01/11

Eline: Workshop

Hoi Brapewo,
Dankjewel voor de enorm leuke workshop van afgelopen vrijdag!!!

05/01/11

Harold: Nieuwe web site

Beste Brapewo,

Complimenten met jullie nieuwe web site. Ziet er goed uit allemaal.
Ook nogmaals dank voor de enorm leuke workshop die wij hebben gehad van jullie!!

28/12/10

 

Powered by Phoca Guestbook