Workshopleider percussie

Ervaren, flexibel, humoristisch en elke workshop is uniek!

15 jaar ervaring!

246 workshops in 2017!

9846 deelnemers in 2017!

De Braziliaanse percussie workshop en de Afrikaanse Djembé workshop van Brapewo worden gegeven door Ivo "Aozinho" Jansen. Al vele jaren verzorgt deze professionele percussionist en workshopleider met veel humor en enthousiasme de workshops in binnen- en buitenland. Door zijn ervaring met diverse doelgroepen en zijn talent om mee te bewegen met de groep, wordt elke Braziliaanse percussie workshop of Afrikaanse Djembé workshop uniek in zijn soort en sluiten ze perfect aan bij de beleving van de desbetreffende doelgroep.

images 1

 


Ivo Jansen al jaren actief in heel Nederland en België als het gaat om het leiden van Braziliaanse percussie workshops. Naast scholenbedrijven en instellingen  hebben ook particulieren veel plezier beleefd aan zijn humoristische en ongedwongen manier van lesgeven.

Om zich als percussionist verder te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste trends, volgt hij regelmatig verschillende  workshops bij leiders van de grote sambascholen uit Rio de Janeiro, Brazilië. 

Naast zijn activiteiten als Braziliaans percussionist bij samba bands en het geven van workshops is hij te zien en te beluisteren als percussionist tijdens DJ optredens en als gastmuzikant bij popbands.


Voor het aanvragen van meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier 
of bel naar  +31 (0)6 106.853.40


Wat maakt de workshopleider mee tijdens de Braziliaanse percussie workshop? U kunt het hier zien! 

{youtube}zCrHAx7xASc{/youtube}


 

Ivo Jansen 1

 

Ivo:
"Al vele jaren mag ik met veel plezier percussie workshops geven aan een zeer divers publiek. Telkens is er de uitdaging om de groep op een ongedwongen manier tot een eenheid te smeden en er voor te zorgen dat de deelnemers zich over zichzelf verbazen.
Muziek is een unieke taal waar ik veel energie uit haal. Deze energie probeer ik over te brengen op de deelnemers.
De kick die ik krijg van een groep dat een volledig sambanummer onder de knie heeft aan het einde van de workshop, is niet onder woorden te brengen. Steeds de grens opzoeken van wat er door middel van mijn muziek uit de groep deelnemers te halen is, dat blijft telkens de uitdaging. Of dit nu een groep kinderen betreft van een basisschool is of medewerkers van een grote multinational.

Als de gezichten van de deelnemers zich tijdens de percussie workshop ontspannen en er een grote glimlach verschijnt, dan maakt dat mijn dag tot een super dag...".

 

Op al onze overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden via de volgende link. http://www.brapewo.nl/Algemene_Voorwaarden_Brapewo.pdf