Mogelijkheden bij Brapewo

Informeer vrijblijvend wat Brapewo voor uw organisatie kan betekenen.

15 jaar ervaring!

246 workshops in 2017!

9846 deelnemers in 2017!


Naast het verzorgen van de spectaculaire percussie workshop heeft u bij Brapewo de mogelijkheid om uw event compleet te maken met meerdere opties.

Een ervaren Braziliaanse samba band aangevuld met in Braziliaans kostuum gestoken danseressen op uw evenement? 

Geheel verzorgde catering bij u op locatie?

Een volledig verzorgt bedrijfsfeest op een inspirerende locatie in Nederland of België?  

Gastles van een ervaren (samba)percussionist bij een bestaande sambaband, de slagwerkgroep van de fanfare of uw orkest? 

Uw live band uitbreiden met een ervaren percussionist voor een optreden?

Bij Brapewo zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Op deze pagina enkele voorbeelden hiervan.

Laat u ons uw ideeën weten, Brapewo denkt met u mee en zorgt voor een professionele invulling van uw evenement.
Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel +31(0) 610685340. Natuurlijk zijn wij op dit nummer ook via Whatsapp te bereiken of kiest u voor een LIVE chat met Brapewo.


contact Brapewo

Braziliaanse samba show.

Brapewo werkt nauw samen met diverse Sambabands. Daardoor hebben wij voor elk event een passende oplossing. Of het nu gaat om een grote samba band, aangevult met Braziliaans getooide danseressen, of een wat kleinere setting van enkele drummers, wij bieden maatwerk. 
De boekingsmogelijkheden van deze Braziliaanse percussie bands zijn legio. Of u nu tijdens uw event meerdere korte optredens wenst of u wilt een kleine bezetting boeken of u wilt uw gasten laten mee spelen met de sambaband nadat uw gasten een workshop Braziliaanse percussie hebben gevolgd? Alles is bespreekbaar en voor elk budget bieden wij een oplossing.
Neem contact op via ons contactformulier of bel ons met al uw vragen op telefoonnummer +31(0) 610685340.

 Gastdocentschap of bandcoaching

Naast workshops kunt u als bestaande slagwerkgroep bij Brapewo afspraken maken over een gastdocentschap of een bandcoaching voor uw groep. Deze worden verzorgd door Ivo Jansen. U krijgt les van deze ervaren muzikale leider die uit eigen werk aan uw band een nummer of breaks leert die uniek zijn. Het is dus niet mogelijk dat een andere band hetzelfde nummer of dezelfde breaks speelt. Door de praktijk ervaring die Ivo Jansen heeft opgedaan met het verzorgen van optredens kunt u via Brapewo eveneens gebruik maken van Ivo's deskundigheid ten aanzien van het coachen van uw muziekgroep ter voorbereiding voor de optredens die u gaat verzorgen.

 Live percussie samen met DJ

Een nieuwe rage, een percussionist die live mee speelt tijdens een DJ act, ook hiermee is Brapewo bekend en heeft op grote festivals ruime ervaring opgedaan. Natuurlijk is er een ruim aanbod van instrumenten, zoals conga's, timbales, bongo's en diverse kleine instrumenten. Brapewo beschikt over een eigen P.A. om deze instrumenten te versterken. Door onze ervaring en kennis garanderen wij een perfecte uitvoering van uw evenement.
Voor meer informatie over deze swingende aanvulling op uw feest neemt u contact met Brapewo op via het contactformulier. Of bel of stuur een Whatsapp bericht naar telefoonnummer +31(0) 610685340.

 

contact BrapewoVolledig verzorgde catering  

Brapewo kan desgewenst zorgen voor de culinaire invulling van uw evenement in de door u gekozen locatie. Wilt u met uw gezelschap genieten van een uitgebreide lunch tijdens uw bedrijfsbijeenkomst, genieten van een uitgeserveerd diner inclusief een heerlijk dessert en drankjes in thema óf met uw familiedag genieten van een heerlijke barbecue? Alles is mogelijk! Door Brapewo uw catering te laten verzorgen kiest u voor eerlijke producten die met zorg bereid worden. Omdat de mogelijkheden zo divers zijn en wij graag een offerte op maat uitbrengen, stellen wij persoonlijk contact op prijs. Dat kan via ons contactformulier. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken via +31(0) 610685340