Prijzen bij Brapewo

Wij geloven dat we voor elke gelegenheid een workshop of optreden kunnen verzorgen dat past binnen uw budget.

 

15 jaar ervaring

246 workshops in 2017!

9846 deelnemers in 2017!

 

De prijs per workshop hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal deelnemers, de tijd die beschikbaar is en de locatie waar de workshop gegeven gaat worden. More is less: hoe groter de groep, hoe lager de kosten voor de individuele deelnemer.
Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact op via ons contactformulierbel óf stuur een app naar+31(0) 610685340. Of start een LIVE chat.
 

NEEM NU CONTACT OP


Bekijk onze revies op Facebook  5/5  56 beoordelingen-->De prijzen voor de shows/optredens van de verschillende samba bands zijn divers. Prijsstelling is afhankelijk van de samenstelling van de sambaband van uw keuze en de duur van het (de) optreden(s). Ook het aantal Braziliaanse danseressen is van invloed. Door ons uitgebreid bestand van bands heeft Brapewo voor elke gelegenheid en elk budget een ervaren sambaband ter beschikking. Hiermee wordt het inhuren van een sambaband voor u een stuk inzichtelijker.Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Direct antwoord op uw vragen? Start een LIVE chat.

Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact? Brapewo is telefonisch te bereiken via +31(0)6 106.853.40. Natuurlijk ook via WhatsApp.

 

Nog even geduld tot wij uw vrijblijvende offerte hebben samengesteld. Geniet alvast van de workshop.

{youtube}yTUV_UjB86I{/youtube}

Meer filmpjes vindt u op ons YouTube kanaal.